Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні надрукували понад 4 мільйони нових підручників для третьокласників, – МОН

В Україні надрукували понад 4 мільйони нових підручників для третьокласників, – МОН
Школи України до 1 вересня почали отримувати нові підручники. Так, зараз всі заклади освіти мають для третьокласників 88% посібників. Цікаво, що цього року за державний кошт загалом надруковано 4 мільйони 481 тисячу примірників підручників для учнів 3-х класів.

Станом на 12 серпня лише сім областей – Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Сумська, Харківська та Херсонська – отримали 100% нових підручників для третьокласників, передає МОН.

У Міністерстві наголосили, що зараз завершується розвезення підручників по областях. Далі місцева влада має доставити книги з обласних книжкових баз до шкіл.

Процес друкування підручників розпочався ще 16 липня і вони повинні виконати все до 1 вересня. Також з метою контролю процесу доставки підручників на сайті ІМЗО постійно оновлюється інформація щодо стану їх доставки до обласних баз.

Окрім того, у вільному доступі є pdf-версії підручників для 3-х класів. Їх можна знайти за цим посиланням.

У 2020 році держава за власний кошт також надрукувала підручники для учнів 7-х класів, загальний наклад яких становить 2 мільйони 611 тисяч примірників. На наступний навчальний рік планується друк підручників для 4 та 8 класів.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Виктор Дружинин 1 листопада 2023 17:23
Не нравится 0 Нравится
В нас в школі не всі підручники видали. Деякі потрібно самостійно купувати
Цитировать          1
Пользователь offline Станислава Молчанова 2 листопада 2023 11:50
Не нравится 0 Нравится
Цитата: Виктор Дружинин
В нас в школі не всі підручники видали. Деякі потрібно самостійно купувати

Так, є такий момент і в нашій школі. Але дивуватись не треба...важкі часи для усіх нас, тому потрібно ставитись до цих вимог із розумінням. Так чи інакше якісні підручники нашим дітям потрібні для навчального процесу! Ми купити підручники так само плануємо, вже маємо повну добірку того, що потрібно. Добре, що є можливість зробити це через офіційний сайт видавництва "Навчальна книга – Богдан" . Так хоч зекономимо на вартості підручників
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: