Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як коронавірус змінив наш відпочинок: ПЛР-туризм

Як коронавірус змінив наш відпочинок: ПЛР-туризм
Хоч туризм під час пандемії зазнав великих втрат, але є і позитивний бік.
Численні туристи, які подорожують закордон, їдуть саме через Закарпаття через необхідність здачі ПРЛ-тестів для демонстрації на кордоні. Про це розповів Федір Шандор, професор УжНУ, голова Закарпатської туристичної організації, експерт з питань туризму на засідання в Ужгородському прес-клубі.

«На Закарпатті виник так званий «ПЛР-туризм». Люди приїжджають з Києва, тут живуть і задють тести в місцевих лабораторіях. А це обіди, вечері, сніданки, нічліг, замовлення трансфера тощо», - каже Федір Шандор.

Туризмознавець зауважив, що попри втрати внутрішній туризм відновлюється. Проте чимало об'єктів зарилося. «У травні ми прогнозували, що 25% гравців туристичного ринку закриються. То ми помилилися. На сьогодні це вже 40%», - додав Федір Шандор.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: