Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці виявили нетверезих порушників за кермом

Закарпатські правоохоронці виявили нетверезих порушників за кермом
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Свалявському районах. Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У селі Невицьке на Ужгородщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого не був пристебнутий паском безпеки.

За кермом автомобіля перебував житель села Минай Ужгородського району. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння, але відмовився проходити медосвідування.

У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У місті Свалява ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не освічувався задній номерний знак.

За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,82 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще двох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: