Вхiд на сайт
Авторизацiя

Неодноразово судимий закарпатець уночі напав на пенсіонерку

Неодноразово судимий закарпатець уночі напав на пенсіонерку

Чоловік пробрався до літньої жінки додому та погрожував ножем.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сьогодні, 3 липня, о 8.24 годині ранку до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад в місті Тячів.

85-річна потерпіла повідомила, що опівночі невідомий чоловік увірвався в її помешкання, на обличчі у нього була чорна маска, а в руках - ніж, яким нападник і погрожував пенсіонерці. Злочинець викрав золоті прикраси, алкогольні напої та грошові кошти, після чого зник у невідомому напрямку.

Жінка тільки ближче до ранку оговталася від пережитого та зателефонувала до поліції. Після повідомлення вже за лічені години поліцейські затримали причетного до злочину — 31-річного, раніше вже неодноразово судимого, мешканця районного центру. Чоловік добре знав, що пенсіонерка в будинку знаходиться сама, тому і наважився на такий зухвалий напад на літню жінку. На щастя, потерпіла не постраждала і почуває себе добре.

Наразі розбійника затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі інкримінують йому ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, поєднаний з проникненням у житло. Відповідно до санкції вказаної статті, затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. У справі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: