Вхiд на сайт
Авторизацiя

Деякі ув’язнені в Ужгородському СІЗО лише теоретично сидять в одиночних камерах - Глагола

Деякі ув’язнені в Ужгородському СІЗО лише теоретично сидять в одиночних камерах - Глагола
Журналіст Віталій Глалога написав у своєму телеграмі опублікував фото, яке зроблено у слідчому ізоляторі, на якому видно, як четверо затриманих сидять у камері за столом із вечерею.

Дехто з ув’язнених в Ужгородському СІЗО лише теоретично сидить в одиночних камерах, написав у телеграмі журналіст Віталій Глагола.

Деякі ув’язнені в Ужгородському СІЗО лише теоретично сидять в одиночних камерах - Глагола


"Ужгородське СІЗО - рай для затриманих: телефони, столи із вечерею, ірландське віскі, чеське пиво і селфі.

Якщо ви думали, що ті, хто потрапляє в ужгородський слідчий ізолятор - сидять в камерах, сумують і думають про свою погану поведінку - ви помилялись. Ці фото зроблені не десь у квартирі, а у камері затриманих в Ужгороді. Бачите нари позаду?

А головного героя ви впізнали? У центрі Євген Дребітко на прізвисько «Женя Білий». Фігурант справи про наїзд на поліцейського на посту у Нижніх Воротах і вимагання в Ужгороді.

Теоретично - вони вже 5 місяців (із 21 березня) сидять в одиночних камерах, а як на практиці - бачите на фото.

Цікаво, скільки коштує такий комерційний пакет - віскі, коньяк, пиво, вечеря і телефони із інтернетом в Ужгородському СІЗО?", - йдеться у повідомленні журналіста.

Затримані із 21 березня 2020 року сидять в одиночних камерах. Однак це лише на папері. Журналіст відзначив також, що поки "Денис Малюска заявляє про платні сертифікати у СІЗО – в Ужгородському слідчому ізоляторі керівництво їх давно продає".

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: