Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вантажівку із нелегальною деревиною затримали поліціянти на Закарпатті

Вантажівку із нелегальною деревиною затримали поліціянти на Закарпатті

Вантажівку з деревиною поліцейські зупинили у с. Костилівка Рахівського району. Відповідних документів на лісопродукцію водій не надав. Транспортний засіб з вантажем затримано на штрафмайданчик відділення поліції. За вказаним фактом проводиться перевірка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У с. Костилівка Рахівського району поліцейські зупинили для перевірки автомобіль «УРАЛ». За кермом перебував 40-річний місцевий житель. Чоловік перевозив деревину. Відповідних документів поліцейським на лісопродукцію водій не надав.

Відтак транспортний засіб з вантажем затримано та доставлено на штрафмайданчик Рахівського відділення поліції. За вказаним фактом поліція проведе перевірку щодо походження деревини та законності її перевезення.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: