Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті оголосили штормове попередження

На Закарпатті оголосили штормове попередженняГідрологічне штормове попередження Дата і час випуску: 26.07.2020 12:0426 - 27 липня на річках Закарпатської області очікуються підвищення рівнів води на 0.3 - 1.0м в межах корінних берегів.

В місцях проходження сильних злив буде відбуватися: - на малих водотоках швидкоплинне підвищення рівнів води на 0.3 - 1.0м; - формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених місць, особливо в населених пунктах, внаслідок захаращення русел потічків та водовідвідних канав; - утворення локальних селів та зсувів перезволоженого грунту. По мірі розвитку синоптичної ситуації, будуть уточнюватись гідрологічні прогнози.

Шторм НЯ:Дата і час випуску: 26.07.2020 12:00 Попередження НМЯ І: В другій половині дня та ввечері 26-го та протягом доби 27 липня, на більшій частині території Закарпатської області, вночі 27-го і по м. Ужгород, очікуються значні короткочасні дощі та грози, в окремих пунктах сильні зливи та град.

Під час гроз подекуди шквалисте посилення вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Закарпатський центр з гідрометеорології.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: