Вхiд на сайт
Авторизацiя

Патрульні в Ужгороді склали протокол на палія трави і сміття на власному подвір'ї

Патрульні в Ужгороді склали протокол на палія трави і сміття на власному подвір'ї
Патрульна поліція Закарпатської області інформує, що саме такий випадок зі спалюванням сміття трапився сьогодні, близько 14-ї години, на вулиці Тельмана в Ужгороді.

Заявник повідомив, що господар одного із сусідніх обійсть вчергове спалює сміття та побутові відходи, відповідно, такими діями наносячи шкоду оточуючим.

Прибувши на виклик, патрульні поліцейські виявили спалювання непотребу на одному із приватних помешкань. Поспілкувавшись із порушником, патрульні провели з ним бесіду та склали на чоловіка протокол за ст.152 (Порушення правил благоустрою) КУпАП.

Патрульна поліція закликає усіх громадян дотримуватись законів, що регулюють правила поводження з відходами. Пам’ятайте про адміністративну відповідальність та не залишайтесь байдужими до оточуючих!
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: