Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді дозволили роботу басейнів та спа-зон – рішення місцевої комісії ТЕБ та НС

В Ужгороді дозволили роботу басейнів та спа-зон – рішення місцевої комісії ТЕБ та НС
Про це інформують в Ужгородській міській раді.

Враховуючи рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21 липня, на сьогоднішньому позаплановому засіданні місцевої комісії ТЕБ та НС в Ужгороді дозволили регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів громадським транспортом у міському сполученні також у вихідні та святкові дні.

Можуть працювати і басейни, спа-зони – за умови дотримання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів, затверджених відповідними постановами Головного державного санітарного лікаря України. Це стосується лише басейнів, функціонування яких здійснюється із застосуванням хлорвмісних або інших дезінфікуючих засобів.

Питання відновлення роботи міських комунальних закладів дошкільної освіти залишається відкритим, оскільки перебуває у компетенції регіональної комісії ТЕБ та НС.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: