Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські поліціянти викрили кількох неповнолітніх крадіїв

Закарпатські поліціянти викрили кількох неповнолітніх крадіїв

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Троє юнаків, мешканці с.Собатин, обікрали автівку свого односельця, а житель села Білки скоїв крадіжку грошей з приміщення кав‘ярні у Іршаві. За обома фактами у поліції розпочато слідство.

До Іршавського відділення поліції звернувся житель села Собатин. Заявник повідомив, що з його транспортного засобу, припаркованого за місцем проживання, невідомі особи здійснили крадіжку. Як встановили працівники поліції, з незачиненої автівки потерпілого викрали музичну апаратуру та дизпаливо.

Працівники кримінальної поліції швидко встановили причетність до злочину трьох неповнолітніх та розшукали їх. Ними виявилися місцеві жителі віком 16 та 17 років.

За даним фактом у поліції Іршавського відділку відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України - крадіжка.

Окрім цього, іршавські поліцейські викрили ще одного неповнолітнього крадія. З місцевої кав‘ярні 13-річний мешканець с.Білки викрав гроші. Скориставшись зайнятістю працівників закладу, з прилавку хлопець поцупив 1500 грн.

Зараз з неповнолітнім та його батьками спілкуються поліцейські ювенальної превенції Іршавського відділку. З’ясовують причину вчинку дитини, вивчають клімат у родині, де виховується неповнолітній, та застерігають його про недопущення подібних випадків у майбутньому.

Закарпатські поліціянти викрили кількох неповнолітніх крадіїв
Закарпатські поліціянти викрили кількох неповнолітніх крадіїв


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: