Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Самі вийдете пояснювати мамам»: голова Закарпатської ОДА і місцеві епідеміологи посварились

«Самі вийдете пояснювати мамам»: голова Закарпатської ОДА  і місцеві епідеміологи посварилисьГолова Закарпатської ОДА Олексій Петров і місцеві епідеміологи посварились дискутуючи чи відкривати від сьогодні дитячі садочки чи залишити їх зачиненини для відвідувань. про це повідомляє В. Глагола

Сьогодні відбулась чергова комісія ТЕБ і НС Закарпаття, де вирішували, які послаблювальні міри карантину можна приймати в області. Думки розділились на питанні дитячих садків. Як відомо, із березня малюків батьки змушені залишати вдома. Сьогодні Петров пропонував нарешті дозволити функціонування дитячих садків, але епідеміологи були категорично проти.

Після цього прямо на засіданні Петров випалив у сторону тих, хто проти: «Завтра вийдете на вулицю до мам із дітьми і самі будете їм пояснювати своє рішення і чому їм досі треба шукати із ким залишитм малюка йдучи на роботу». Але комісія колективно таки вирішила залишати дитячі садки непрацюючими.

До слова, Львівська область вже відновила роботу дитячих садочків ще 13 липня. Там за добу інфікувались 114 людей, а на Закарпатті 78 осіб.

Вирішили відкрити басейни, SPA-зони та дозволити рух громадського транспорту у вихідні дні. Дитячі садки будуть непрацюючими до наступної комісії.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: