Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські поліцейські розшукали злочинців, які обікрали подружжя пенсіонерів

Закарпатські поліцейські розшукали злочинців, які обікрали подружжя пенсіонерівЗавдяки злагодженій співпраці, поліцейські Хустщини та Іршавщини менш ніж за добу розкрили злочин, скоєний у селі Стеблівка Хустського району.

Повідомлення про крадіжку правоохоронці отримали вчора, 20 липня, близько 17:00. Потерпілими стали двоє пенсіонерів, які впустили на власне подвір’я трьох збирачів металобрухту.

Злочинці запропонували 81-річній господині за наданий металобрухт 700 гривень. Проте розраховувалися купюрою 1000 гривень. Доки пенсіонерка відволіклася пошуком здачі, один із злочинців зайшов до спальної кімнати будинку і викрав заощаджені пенсіонеркою та її чоловіком 12 тисяч гривень. Крадіжку подружжя помітило лише після того, як троє чоловіків сіли в автомобіль і швидко поїхали. Пенсіонер запам’ятав марку їхнього авто і одразу повідомив про злочин у поліцію.

Правоохоронці оголосили план «Перехват», орієнтованими були поліцейські і сусідніх районів. Відтак «ВАЗ 2101» був помічений на території Іршавщини. У результаті спільної роботи, трьох крадіїв розшукали. Наразі 18-ти, 30-ти та 22-річний жителі села Білки Іршавського району надають пояснення в Хустському відділі поліції.

За фактом злочину слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Жителю села Білки, який і здійснив крадіжку, буде повідомлено про підозру і обрано міру запобіжного заходу. На причетність до злочину інших двох фігурантів розпочато перевірку.

Частину грошей, викрадених у пенсіонерів, правопорушники встигли витратити, іншу – буде повернуто справжнім власникам. Усі обставини справи наразі з’ясовують слідчі Хустського відділку поліції.

Поліція Закарпатської області
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: