Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Києві та 7 областях не можна послаблювати карантин – МОЗ

У Києві та 7 областях не можна послаблювати карантин – МОЗ
Станом на 16 липня у столиці та 7 областях не дозволили послабити обмеження, введені у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я

Зокрема, карантин не радять послаблювати у Вінницькій, Волинській, Донецькій, Закарпатській, Харківській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

У Києві та 7 областях не можна послаблювати карантин – МОЗ

У Києві, Вінницькій та Чернівецькій областях не відповідає нормі динаміка захворювання, на Волині, Закарпатті та Харківщині – відсоток виявлення нових випадків коронавірусної хвороби.

Крім того, на Закарпатті – високий процент завантаженості ліжко-місць у лікарнях.

А на Донеччині та Чернігівщині – замалий відсоток охоплення тестуванням.

Для того, щоб пом'якшити карантинні обмеження, області повинні відповідати чотирьом цільовим показникам. Заповненість ліжко-місць у лікарнях не повинна перевищувати 50%, відсоток виявлення нових випадків інфекції – 11%, динаміка приросту – не більше 10%. Крім того, за добу в регіоні мають провести щонайменше 24 тестування на 100 тисяч населення.

Даними щодо окупованих Росією Криму і Севастополя МОЗ не володіє.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: