Вхiд на сайт
Авторизацiя

Двох агресивних порушників затримали на закарпатському пункті пропуску

Двох агресивних порушників затримали на закарпатському пункті пропуску

Учора у пункті пропуску «Лужанка», що на кордоні з Угорщиною у Закарпатській області, затримали двох агресивних порушників.

Про це повідомляють у пресслужбі Мукачівського прикордонного загону.

Чоловіки в'їжджали в Україну автомобілем іноземної реєстрації, яким на лафеті везли ще одне авто. Під час проходження митного контролю у мандрівників через нестачу необхідних документів виникли клопоти із ввезенням «євроблях» на територію України. Своє незадоволення вони почали демонструвати агресивною поведінкою – вийшли з автівок й почали галасливу сварку. Після неодноразових законних вимог прикордонників утриматись від порушення режиму в пункті пропуску, чоловіки продовжували нецензурно лаятись та погрожували співробітникам Держприкордонслужби.

Відтак, прикордонники застосували заходи фізичного впливу та затримали зухвальців.

На затриманих оформили документи про адміністративні правопорушення за злісну непокору прикордонникам (ст. 185-10 КУпАП) та порушення режиму в пункті пропуску (ст. 202 КУпАП). Міру відповідальності затриманих визначить суд.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: