Вхiд на сайт
Авторизацiя

Восени готуємося до найгіршого сценарію, – МОЗ про COVID-19 в Україні

Восени готуємося до найгіршого сценарію, – МОЗ про COVID-19 в Україні
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що в Україні зростає захворюваність на коронавірус, на осінь система охорони здоров’я готуватиметься до "найгіршого варіанту".

Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Максим Степанов:
“У нас триває епідемія. За кількістю захворювань у нас є зростання. І нам дуже потрібен контроль. Контроль заради безпеки і здоров’я наших громадян. Розраховую, що депутати підтримають цей законопроєкт (про штрафи за неносіння масок, – ред.)”.

Також Степанов звинуватив людей, які не дотримуються правил безпеки у зростанні кількості захворювань на коронавірус в Україні.

"Якщо ми проаналізуємо, як у нас відбувався розвиток епідемії, то можемо побачити, що ми зафіксувалися на певному рівні 300-400 хворих, почали процес пом’якшення, прийшли до адаптивного карантину... Але деякі люди зрозуміли це як повний вихід з карантину – і останні 4 тижні ми спостерігаємо зростання", – сказав він.

Міністр нагадав, що лідерами за кількістю нових випадків залишаються Львівська область, Закарпаття і Київ.

Щодо того, до чого ми готуємося восени, звичайно, наше основне завдання – підготувати максимально систему охорони здоров’я. Ми завжди готуємося до найгіршого варіанту, щоб ми були здатні надавати медичну допомогу всім без виключення,– вважає він.

Також очільник МОЗ не втратив нагоди, щоб похвалити відомство у хорошій підготовці до пандемії. За його словами "зараз по ефективності лікування, і по забезпеченості лікарень Україна перебуває в набагато кращих умовах, ніж це було три місяці тому".

Восени готуємося до найгіршого сценарію, – МОЗ про COVID-19 в Україні

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: