Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на завтра, 7 липня: закарпатські синоптики прогнозують дощі

Погода на завтра, 7 липня: закарпатські синоптики прогнозують дощі
7 липня у зв'язку із переміщенням через Закарпатську область активного холодного фронту північного циклону, очікується ускладнення погодних умов.

Так, впродовж доби 7 липня очікуються значні дощі, вночі та вранці в західних та центральних районах подекуди сильні короткочасні дощі та грози.

Вночі на більшій частині території області посилення північного вітру до 15-20 м/с. 7-8 липня зниження денних температур повітря на 7-9° до значень 17-22° тепла.

Ускладнення погодних умов протягом доби 7 липня відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, інформує Управління ДСНС України у Закарпатській області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: