Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вже завтра на Закарпатті відбудеться унікальний онлайн-фестиваль «Гуцульська ватра»

Вже завтра на Закарпатті відбудеться унікальний онлайн-фестиваль «Гуцульська ватра»


Мода, заснована на багатовікових традиціях, та самобутня культура гуцулів Закарпаття вже завтра постануть перед нами в новій інтерпретації. Унікальний проєкт, що здійснюється за підтримки Українського культурного фонду, в умовах сьогодення буде проведено в онлайн-режимі, тож кожен бажаючий зможе переглянути усю святкову програму фесту у будь-який час та у зручному форматі.

«Це буде яскрава демонстрація самобутнього стилю життя гуцулів Закарпаття у масштабному форматі - колоритному fashion-перформансі «Спадщина» за участю професійних моделей «A’STAR», в хореографічних і театральних постановках, в сценічному виконанні коломийок народного творчого колективу краю та через віртуозну гру на традиційних музичних інструментах — трембіті, цимбалах, сопілці, дримбі, скрипці та бубнів», - розповідає керівник проєкту Анна Феєр.

Захід розпочнеться 7 липня о 16.00. Онлайн-трансляція відбуватиметься на офіційній сторінці заходу в Мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/events/279629323105621/

Вже завтра на Закарпатті відбудеться унікальний онлайн-фестиваль «Гуцульська ватра»


У програмі фестивалю «Гуцульська ватра» folk-fashion fest 2020:
1. Виставка автентичного гуцульського строю музею гуцульського одягу та старожитностей Юрія Саса
2. Виставка прикрас ручної роботи закарпатської майстрині Марії Дуркот
3. Майстер-клас по вивченню чоловічого гуцульського танцю «Аркан»
4. Виступ народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Ужгород»
5. Модельно-хореографічні виступи за участю учениць Закарпатської модельної школи «A’Star».
6. Fashion performance «Спадщина» (показ стилізованої колекції спільно з музеєм гуцульського одягу та старожитностей Юрія Саса)
7. Вогняне купальське шоу

Вже завтра на Закарпатті відбудеться унікальний онлайн-фестиваль «Гуцульська ватра»


Організатори: Закарпатська школа моделей «A’STAR», керівник проєкту Анна Феєр, режисер-постановник Оксана Шип, балетмейстер-постановник Ірина Шєвцова, постановник дефіле Інна Фуцур, дизайнер Оксана Василян

Фото надані організаторами проєкту з майстер-класу по гуцульським зачіскам та з відео-презентації «Старовинний гуцульський одяг» (Ясінянський історико-краєзнавчий музей).

Довідково: Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 році як нова модель надання
на конкурсних засадах державної підтримки та промоції ініціатив у сфері культури та креативних індустрій. Діяльність Фонду, відповідно до чинного законодавства, є невід’ємною частиною полі- тики і визначених пріоритетів діяльності Міністерства культури та інформаційної політики України. Детальніше про установу на сайті за цим покликанням (ucf.in.ua facebook: https://www.facebook.com/ucf.ua/).
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: