Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець украв із магазину алкоголь та цигарки, розбивши вітрину

Закарпатець украв із магазину алкоголь та цигарки, розбивши вітрину

Поліцейські Тячівського відділу поліції за «гарячими слідами» розшукали причетного до крадіжки алкоголю та цигарок з магазину. За фактом злочину в поліції розпочато слідство.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сьогодні, 5 липня, близько 2-ої години ночі, поліцейські отримали інформацію про крадіжку товарів з приміщення магазину в смт.Солотвино. Працівникам Тячівського відділу поліції вдалося розкрити злочин за лічені години.

Поліцейські встановили, що розбив вітрину крамниці, проник всередину та викрав звідти алкогольні напої та цигарки 25-річний місцевий мешканець.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка вчинена з проникненням. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: