Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чоловіку, який на Закарпатті організував канал нелегальної міграції, повідомлять про підозру

Чоловіку, який на Закарпатті організував канал нелегальної міграції, повідомлять про підозру

У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України, поліцейські Закарпаття, спільно із столичними колегами, провели обшуки у фігурантів злочинів. Одеситу, який є організатором каналу нелегальної міграції, буде повідомлено про підозру та обиратиметься міра запобіжного заходу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Спільно з працівниками Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліцейські Закарпаття провели оперативні заходи для викриття осіб, що займалися організацією нелегальної міграції через Україну в країни Євросоюзу.

Так, в результаті комплексу необхідних дій, поліцейські встановили, що двоє іноземців за походженням, жителів Одеси, причетні до незаконного переправлення громадян Туреччини, Сирії та Іраку до країн Євросоюзу за матеріальну винагороду.

35-річний організатор злочинів та його 50-річний поплічник, намагалися переправляти нелегалів транзитом через територію України в країни Євросоюзу в межах Берегівського району Закарпатської області.

Вчора, 4 липня, в помешканні фігурантів злочинної діяльності працівниками поліції Закарпаття, спільно із столичними поліцейськими та слідчим відділом Берегівського відділку поліції було проведено обшуки за місцем проживання одеситів.

У результаті обшуків правоохоронці вилучили 2 автомобілі, чорнові записи та техніку, що засвідчують про злочинну діяльність фігурантів справи.

Щодо організатора нелегальної міграції вирішується питання про повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Діям інших фігурантів справи в ході досудового розслідування буде надана правова оцінка. Слідство у справі триває.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: