Вхiд на сайт
Авторизацiя

Коли потрібно робити УЗД та які патології воно виявляє?

Коли потрібно робити УЗД та які патології воно виявляє?
На сьогоднішній день УЗД (ультразвукова діагностика) є найбільш ефективним та доступним методом діагностики захворювань внутрішніх органів.

Метод ультразвукової діагностики досить простий і не завдає пацієнтові неприємних відчуттів, з його допомогою можна отримати як якісну, так і кількісну характеристику даних.

Скориставшись УЗД, лікар бачить структурну і функціональну характеристику будови систем і органів.

Лікар УЗД вищої категорії МЦ "Діамед" Андріана Приходько розповіла про важливість такого обстеження та як правильно підготуватись до такого обстеження, а також чому УЗД - унікальна процедура та вважається однією з найбезпечніших для людини.

Більше - у сюжеті телеканалу М-Студіо:


У медичному центрі "Діамед" в Ужгороді на сучасному обладнанні провідних виробників медичної техніки «SIЕMENS» можна провести якісне ультразвукове обстеження практично кожної системи:

- УЗД гінекологічне, акушерське, молочних залоз
- УЗД при захворюваннях нирок
- УЗД при захворюваннях шлунково-кишкового тракту
- УЗД при захворюваннях сечових шляхів
- УЗД при захворюваннях яєчок і мошонки, передміхурової залози
- УЗД при захворюваннях щитовидної залози
- УЗД при захворюваннях серця
- УЗД судин – обстеження артерій та вен різного розташування, включаючи екстра-­ та інтракраніальні судини голови, судини кінцівок, судини внутрішніх органів, визначення їх прохідності, кровотоку, виявлення патологічних утворень уздовж стінки судин, виявлення гематом тощо.

Записатися можна за номерами +38(050)1005900, +38(095)1000043,+38(0312)428080, центр знаходиться за адрессою: м.Ужгород, вул.Швабська, 43.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: