Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жіночі куртки: стильні та сучасні моделі

Жіночі куртки: стильні та сучасні моделі

У холодну пору року можна одягатися не тільки в нудні плащі і пальто. Можна також купити сучасну куртку модного дизайну, доповнити її яскравою шапочкою або шарфом, щоб насолоджуватися безтурботністю прохолодних днів. Сьогодні жіночі куртки Dressa – найкращий варіант. У ній жінка буде виглядати стильно і почуватися захищеною.

Широкий асортимент


В магазині забрана колекція цікавих, стильних, але при цьому практичних і функціональних моделей як власного бренду, так і інших українських виробників. Тут можна знайти:

1. Молодіжні спортивні моделі.

2. Укорочені куртки.

3. Приталені теплі пухові пальто на поясі.

4. Функціональні теплі куртки з капюшоном.

Всі куртки виготовлені з міцної і практичної плащової тканини з Канади найрізноманітніших кольорів: чорного, оливкового, синього, бордового, рожево-пудрового, яскраво-червоного та інших. В якості наповнювача використовується легкий, але дуже теплий наповнювач. Він не вимагає особливого чищення, досить делікатного прання в машинці-автоматі.

З чим носити жіночу куртку?

Якщо раніше куртка сприймалася як утилітарний одяг, який вписується тільки в спортивний і молодіжний міський стилі, то сьогодні дизайнери пропонують елегантні моделі, які можна одягти як з класичними брюками, так і з модельними чобітками.

Для створення жіночного образу можна вибрати елегантну хустку або шарф і головний убір. Дизайнери рекомендують підбирати шарф і шапку не тільки під колір верхнього одягу, але і під колір обличчя і волосся. Дуже модно доповнювати образ контрастними аксесуарами, але при цьому виконаними в загальній стилістиці.

Як вибрати жіночу куртку?

Для активного відпочинку краще підійдуть функціональні моделі з капюшоном і додатковими нагрудними кишенями, в яких зручно і безпечно носити телефон або плеєр. Оптимальна довжина - до талії або трохи нижче. Такі моделі не утрудняють рухів, а також виглядають сучасно і стильно.

Купити стильну жіночу куртку можна в інтернет-магазині. У продажу представлений великий вибір товарів за доступними цінами і чудової якості. Для зручності покупців можлива доставка по Києву, Харкову, а також в будь-яке інше місто України.

Популярні моделі

Серед моделей курток, які користуються найбільшою популярністю, варто виділити такі:

1. Зелена вельветова косуха з боковими кишенями.

2. Червона демісезонна куртка з капюшоном і кишенями, що накладаються.

3. Червона куртка на блискавці, що має глибокий капюшон.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Виктор Дружинин 9 березня 2024 21:14
Не нравится 0 Нравится
Интересно. Я жене как раз ищу красивую куртку. Посмотрю, что тут предлагают.
Цитировать          1
Пользователь offline Станислава Молчанова 18 березня 2024 13:29
Не нравится 0 Нравится
Лучше не покупать женщинам одежду, потому что нам угодить сложно. Но вы можете посмотреть и дать жене выбрать самостоятельно куртку от BRAGGART https://braggart.ua/kurtki-zhenskie/ - это известный немецкой бренд, который производит качественную верхнюю одежду для мужчин и женщин. И на зимний ассортимент тут сейчас отличные скидки, не пропустите.
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: