Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція затримала двох чоловіків, яких підозрюють в зумисному нищенні автівок приватної служби таксі

Поліція затримала двох чоловіків, яких підозрюють в зумисному нищенні автівок приватної служби таксі
Двом жителям Мукачівського району, які раніше пошкодили автомобілі приватної служби таксі, слідчі повідомили про підозру.

Чоловіки з умисних міркувань камінням та іншими підручними засобами нищили автівки, розбиваючи на них скло та кузов

Поліцейські Мукачівського відділку проводять досудове розслідування за фактами пошкодження майна приватної служби таксі, яка віднедавна працює у місті.

Злочинці діяли за заздалегідь чітко спланованою схемою - в темну пору доби до диспетчерської таксі надходило замовлення з адресою та маршрутом поїздки. Після прибуття авто за викликом, з-за рогу вулиці вибігали невідомі, які нищили транспортний засіб підручними засобами, в тому числі камінням. Після скоєння злочину особи зникали з місця події.

У ході розслідування поліцейські провели ряд експертиз та інших оперативних заходів, які вказують на причетність до хуліганства двох молодих мукачівців.

Так, слідчі Мукачева повідомили про підозру у вчиненні хуліганства 19-ти та 20-річному жителям с. Клячаново Мукачівського району. Наразі поліцейські клопочуть про обрання щодо підозрюваних запобіжного заходу.

Мотиви вчинку жителів Мукачівщини правоохоронці з’ясують під час розслідування кримінального провадження, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція затримала двох чоловіків, яких підозрюють в зумисному нищенні автівок приватної служби таксі




Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: