Вхiд на сайт
Авторизацiя

Більшість порушень карантину фіксувалися в закладах торгівлі Закарпаття

Більшість порушень карантину  фіксувалися в закладах торгівлі Закарпаття
Поліцейські за період карантину склали понад сотню адміністративних протоколів на закарпатців, які не дотримувалися встановлених обмежень. Поліція надалі стежить за дотриманням підприємцями та громадянами умов карантину

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

З початку введення карантинних обмежень на території України через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 працівники закарпатської поліції склали понад сотню адміністративних протоколів. У всіх випадках громадяни порушували вимоги статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Переважно порушення фіксувалися в закладах торгівлі.

Так, вчора у одному з районних центрів регіону працівники поліції склали відповідні матеріали на директора місцевого ринку. Раніше поліцейські вже попереджали його про необхідність дотримання всіх санітарних вимог та про настання відповідальності за порушення таких. Оскільки на зауваження керівник підприємства не відреагував, та поліцейські вкотре виявили порушення, на директора складено адміністративний протокол. Тепер йому загрожує штраф у розмірі понад 34 тисячі гривень.

Окрім цього не зважаючи на неодноразові звернення поліцейських через всі можливі засоби масової інформації було виявлено грубе порушення карантинних обмежень і в обласному центрі Закарпаття. Там була зафіксована робота одного з приватних центрів розвитку дітей. Під час візиту правоохоронці виявили у приміщенні 34 дитини. Такими діями власники наражали на небезпеку малолітніх дітей. Керівництву закладу, як і у попередньому випадку, загрожує штраф від 34 до 170 тисяч гривень.

Шановні закарпатці, пам’ятайте, ігнорування карантинних обмежень призводить до погіршення стану захворюваності на COVID-19 в регіоні. Просимо відповідально поставитися до виконання всіх вимог, щоб ми всі якнайшвидше повернулися до звичного способу життя. Бережіть себе та своїх близьких, і будьте здорові!



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: