Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вночі у Виноградові полісмени виявили наркотики у жінки

Вночі у Виноградові полісмени виявили наркотики у жінки
У жіночій сумочці закарпатки поліцейські виявили розфасований метамфетамін. Походження та мету зберігання виноградівкою наркотику встановлять у рамках слідства

Сьогодні, 23 червня, близько пів на першу ночі у Виноградові поліція зупинила для перевірки 25-річну місцеву мешканку, яка поводилася підозріло. Під час поверхневої перевірки, у сумочці виноградівки правоохоронці виявили заборонені речовини, а саме заздалегідь розфасований у 17 поліетиленових пакуночках метамфетамін.

Пояснювати походження наркотику поліцейським жінка відмовилася, натомість повідомила, що зберігала для власного вживання.

Речові докази у відповідності до чинного законодавства вилучено та буде направлено на експертизу.

За фактом зберігання наркотиків з метою їх подальшого збуту слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України. У ході слідства поліція встановить мету зберігання жінкою небезпечного наркотику та походження психотропу.

Поліція продовжує роботу з протидії наркозлочинності на Закарпатті. Будь-яка зафіксована правоохоронцями спроба незаконно розповсюджувати заборонені речовини буде припинена миттєво, а той, хто наважиться провадити цей кримінальний бізнес, нестиме покарання у відповідності до чинного законодавства, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вночі у Виноградові полісмени виявили наркотики у жінки

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: