Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті скасували послаблення карантину

На Закарпатті скасували послаблення карантину
У Закарпатській області регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила скасувати послаблення карантину.

Про це повідомляє Закарпатський обласний Центр громадського здоров’я у facebook.

Вказане рішення забороняє закладам охорони здоров’я проведення планових заходів з госпіталізації з 25 червня, за винятком визначених випадків.

У вихідні та святкові дні забороняється перевезення пасажирів у громадському транспорті у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному сполученні.

З 23 червня встановлюються контрольно-пропускні пункти на ділянках автомобільних доріг Яблунецький та Абранський перевал.

Також вносяться зміни до графіку роботи органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та центрів надання адмінпослуг.

Що передувало: В Україні за минулу добу захворювання на коронавірус підтвердили ще у 681 осіб, наразі загальна кількість хворих на COVID-19 у країні - 37 241.

У Закарпатській області за весь час підтвердили 2188 випадків коронавірусу.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: