Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як захистити свою оселю від крадіїв: поради від експертів

Як захистити свою оселю від крадіїв: поради від експертів


Літо – період відпусток та довгоочікуваного відпочинку. Втім залишаючи свій дім навіть на кілька днів закарпатцям варто потурбуватися про його безпеку, адже саме у цей час фіксується найбільше крадіжок. До слова, квартирні крадіжки - найбільш поширений і складний у розслідуванні вид злочинів. Як правило, з 100 випадків крадіжок, тільки 45 вдається розкрити, а в 20 випадках повернути гроші або майно власникам. Як захистити свою оселю від небажаних гостей розповідають у групі компаній «Легіон».

Тихше їдеш, далі будеш …
Зазвичай перед пограбуванням зловмисники ретельно готуються, підбирають об’єкт пограбування та вишукують найсприятливіший час, коли господарів немає вдома. Не рідко потрібну інформацію можна отримати у соцмережах, де користувачі з радістю діляться не тільки місцем відпочинку, але й датами перебуваннями та складом відпочинкової групи. Експерти радять утриматися від таких публікацій та взагалі не повідомляти стороннім особам про свою відсутність та плани на відпустку чи вихідні.
Як захистити свою оселю від крадіїв: поради від експертів


Ваш дім – ваша фортеця
Встановивши нові двері не пошкодуйте додаткових витрат на надійний і дорогий замок, замість того, що йшов у комплекті з вхідними дверима. Це не дасть Вам 100-відсоткову гарантію від злому, однак чим більше у пристрою ступенів захисту тим довше потрібно часу на його відкриття. Не буде зайвим й встановлення решіток на вікнах.

Також експерти радять позбуватися звичок залишати ключі від дверей у загальновідомих місцях (як от під килимком, у поштовій скриньці чи на підвіконні). Цим Ви можете значно спростити «роботу» злочинцям.

Як захистити свою оселю від крадіїв: поради від експертів


На крок попереду
Втім найефективнішим засобом захисту від крадіїв залишається сигналізація. Спеціальна система датчиків зафіксує будь-яке неправомірне проникнення до Вашої оселі. Сигнал миттєво передається на пульт охорони охоронної організації, або ж вмикає сирену, яка приверне увагу перехожих і сполохає непроханих гостей.

Також серед сучасних методів захисту оселі - встановлення камер відеоспостереження. Ви можете спостерігати за тим, що відбувається у Вашому домі онлайн, або ж записувати відео у хмарному сервісі для можливого використання.

У "Легіоні" переконують, інвестиції у безпеку Вашої оселі сьогодні – це Ваш спокій і впевненість у захисті кожного наступного дня.

Бажаєте більше дізнатися про системи безпеки від лідера охоронної сфери на Закарпатті – агентства безпеки та охорони «Легіон». Звертайтеся за телефоном: 050 732 2900, або завітайте на офіційний сайт - https://legion.uz.ua/

Як захистити свою оселю від крадіїв: поради від експертів

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Пользователь offline Виктор Дружинин 2 жовтня 2023 19:49
Не нравится 0 Нравится
Я думаю, що для того, щоб захистити своє житло, перш за все потрібно замовити охоронні послуги в надійній компанії. Я планую звернутись в «Охоронний Холдінг» https://ohholding.com.ua/uk , тому що тут хороші умови для співпраці та доступні ціни. Мені багато знайомих дуже радять саме цю компанію.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: