Вхiд на сайт
Авторизацiя

У чотирьох знаків Зодіаку цього літа почнеться чорна смуга - астролог

У чотирьох знаків Зодіаку цього літа почнеться чорна смуга - астролог
Астролог вкаже на знаки Зодіаку, яким судилося стати головними невдахами цього літа.

Зодіакальні представники розраховують, що з приходом літа зникнуть всі їхні проблеми і неприємності, а теплі дні дозволять розслабитися. Однак не у всіх все добре.

Астролог Тамара Глоба вкаже на знаки Зодіаку, яким судилося стати головними невдахами цього літа.

Телець
Літо 2020 року стане періодом змін в житті Тільця. І ці трансформації приведуть вас до чогось кращого восени, але протягом наступних трьох місяців представника зодіаку вкрай сильно трястиме. Доведеться зануритися в низку проблем, які почалися ще в травні. Багато проектів зазнають невдачі, і ви будете змушені знову шукати щось нове і виграшне.

Особливо напружена ситуація спостерігається в матеріальному плані. Влітку Тельцю заборонено інвестувати, багато витрачати, давати в борг і нерозумно ризикувати. Будь-яке бажання швидко заробити обернеться для вас катастрофою і навіть банкрутством. Саме тому зодіакальному представнику потрібно економити і дотримуватися перевірених стратегій. Не впадайте у відчай, адже восени все це закінчиться.

Лев
Гороскоп приготував знаку зодіаку Лев на літо масу випробувань. Перш за все, певні події та труднощі відкинуть вас назад. Тобто, ви розпрощаєтеся зі звичними привілеями і будете змушені починати спочатку. Забудьте про відпустку і розваги, адже літні місяці присвячені наполегливій праці та постійній роботі, щоб утриматися на місці і дертися вище. Деколи буде настільки складно, що ви почнете називати себе невдахою.

Але астрологічний прогноз закликає Лева не впадати у відчай. Ви природжений боєць, який дуже сильно покладався на удачу. Якщо не будете лінуватися і не запишаєтеся, то вийде впоратися з усіма неприємностями і повернути собі успіх, репутацію і гроші.

Терези
Терезам точно не сподобається це літо, оскільки за кожним рогом на вас чатують неприємності і складнощі. Буде здаватися, що ви все робите не так, а життя просяде по всіх фронтах. Страждає робота, де Терези втрачають контракти, завалюють проекти і просто не можуть зосередитися. Почнуться проблеми в особистому житті через сварки з другою половинкою. Однак не треба вважати себе жертвою і невдахою. Гороскоп каже, що знаку зодіаку Терези слід сприймати літній період в якості очищення. Так, буде складно, але в ході вашої боротьби вийде позбутися від усього зайвого, що лише отруювало життя і заважало рухатися далі.

Восени ви відчуєте впевненість в собі, свободу і неймовірну силу. І все це ви самі заслужили. Козеріг Літо не задовольняє потреби знака зодіаку Козеріг у стабільності. Ви звикли, що щастя – це спокій і одноманітність, чого не станеться в наступні три місяці. Річ у тому, що Всесвіт вирве вас з улюбленого захисного кокона і змусить поринути у зовсім незнайому середу. Зрозуміло, Козерогові буде складно і незвично в нових умовах. Тим більше, що доведеться швидко зібратися і вирішити масу проблем, що накопичилися. Але вам буде простіше, якщо сприймете відбувається як подарунок долі, а не прокляття. Адже в підсумку Козеріг стане більш сильним і зможе вийти на абсолютно новий рівень.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: