Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті виявили нетверезих порушників за кермом

На Закарпатті виявили нетверезих порушників за кермом
Подробиці повідомили в поліції області.

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Іршавському, Рахівському, Свалявському, Тячівському районах. Ще трьох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

Удосвіта в селі Калини Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки «Mitsubishi Pаjеrо» іноземної реєстрації, який рухався по смузі зустрічного руху.

За кермом позашляховика перебував житель Дубового в стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили до лікарні, де той відмовився від медосвідування.

Поліцейські склали на правопорушника адмінпротокол про стан сп’яніння на основі візуального заключення лікаря, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Воловиця на Іршавщині поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-21014», водій якого порушив вимогу дорожнього знаку. Керував автомобілем місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Голубине Свалявського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі незареєстрований мотоцикл марки «Yukі», яким керував без відповідних документів місцевий житель. Під час медосвідування в лікарі в нього виявили 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще один незареєстрований мотоцикл зупинили вночі в місті Рахів працівники тамтешньої поліції. Місцевий житель керував без належних документів мотоциклом марки «Yаmahа» в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарі в нього виявили 1,66 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: