Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Великому Березному камери зафіксували, як 22-річний чоловік побив літню людину: за справу взялась поліція

У Великому Березному камери зафіксували, як 22-річний чоловік побив літню людину: за справу взялась поліція
Близько 5:00 ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про бійку неподалік магазину у селищі Великий Березний.

За викликом прибули правоохоронці, які з’ясували, що між двома чоловіками раптово виникла конфліктна ситуація: 64-річний місцевий житель зробив зауваження 22-річному, який поводився неадекватно та порушував громадський порядок. На слова чоловіка, останній відреагував агресивно та почав бити чоловіка.

Поліція застала осіб на місці події. У ході опитування молодий чоловік чинив непокору правоохоронцям, у зв’язку з чим на нього було складено адмінпротокол за статтею 185 КУпАП.

Крім того, за фактом незаконних дій, вчинених 22-річним стосовно потерпілого, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство.

В подальшому матеріли слідчі Великоберезнянського відділення поліції скерують до Державного бюро розслідувань для проведення прозорого слідства.

До слова, у мережі Інтернет було оприлюднене відео, на якому зафіксований сам факт побиття чоловіка з прив’язкою до працівників поліції. Інформація про те, що до побиття 64-річного чоловіка причетний працівник поліції не відповідає дійсності, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Жорстоке побиття літньої людини.

У Великому Березному неадекват у формі жорстоко побив лінього чоловіка.Подія сталася вранці 8 червня 2020 року.
Відео Василя Симочко.

Опубликовано Трибуна Воскресенье, 7 июня 2020 г.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: