Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пандемія COVID-19 в Україні повільно згасатиме до кінця червня, – науковці

Пандемія COVID-19 в Україні повільно згасатиме до кінця червня, – науковці

За словами науковців, в Україні пандемія коронавірусу вже пройшла фазу щоденного зростання. Натомість з кінця травня спостерігається тенденція повільного згасання пандемії.

Згідно з дослідженнями Світового центру даних "Геоінформатика і сталий розвиток" при КПІ імені Ігоря Сікорського, на найближчі 6 днів передбачається повільний спад пандемії в Україні з рівнем плато 300-450 нових інфікованих на добу.

За словами дослідників, кількість нових хворих, ймовірно, ставатиме значно нижчою за добову кількість тих пацієнтів, що одужали.

Натомість повільне згасання буде монотонним і триматиметься на рівні плато приблизно до кінця місяця. Якщо обставини будуть сприятливими, то впродовж липня науковці прогнозують більш ніж дворазовий спад хвороби.

Також дослідники пояснили, чому друга фаза поширення COVID-19 в Україні була такою затяжною. Вони вважають, що причина цьому – погане дотримання карантинних обмежень громадянами, необережність впродовж весняних релігійних свят та недостатня якість медицини в країні.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: