Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кабмін дозволив ходити по вулицях без маски

Кабмін дозволив ходити по вулицях без маски
Після введення нових послаблень карантину, Кабінет Міністрів заборонив перебування в громадських будівлях і спорудах, а також у громадському транспорті без засобів індивідуального захисту, при цьому раніше діяла заборона на перебування у громадських місцях без засобів індивідуального захисту.

Про це йдеться в постанові уряду №392 від 20 травня "Про встановлення карантину з метою запобігання розповсюдження на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів ослаблення протиепідемічних заходів", передають Українські Новини.

Кабмін встановив, що на період дії карантину забороняється знаходження в громадських будівлях і спорудах, громадському транспорті без засобів індивідуального захисту, в тому числі респіраторів або захисних масок, що закривають ніс і рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Також забороняється перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство або спеціальний статус.

Кабмін дозволив ходити по вулицях без маски

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: