Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті у водія іномарки виявили несподівані знахідки

На Закарпатті у водія іномарки виявили несподівані знахідки
Правоохоронці Тячева зупинили автомобіль марки "BMW". Під час огляду автомобіля у 23-річного місцевого жителя поліцейські виявили речовину, схожу на наркотик марихуану. Речові докази вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом поліція розпочала слідство

21 травня, у місті Тячів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки "BMW", водій якого порушував правила дорожнього руху.

Під час розмови правоохоронці запідозрили, що 23-річний місцевий житель перебуває в стані наркотичного сп'яніння, що і підтвердилось згодом під час проходження медосвідування у медзакладі.

В ході огляду транспортного засобу у салоні автомобіля було виявлено згорток фольги з речовиною, схожою на наркотик марихуану та електронні ваги.

Виявлені речі правоохоронці вилучили та скерували на експертизу.

За даним фактом у поліції розпочато кримінальне провадження, в рамках якого поліцейські встановлюватимуть походження та мету зберігання наркотичного засобу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті у водія іномарки виявили несподівані знахідки

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: