Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві оперативно затримали квартирного злодія

В Мукачеві оперативно затримали квартирного злодія
34-річного мукачівця, який намагався обікрасти квартиру, затримали «на гарячому». Чоловіка підозрюють у вчиненні двох крадіжок. За обома фактами триває слідство

Днями до поліції Мукачева надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік проник до помешкання заявника і намагається здійснити крадіжку. Також заявник повідомив, що будинок обладнаний сигналізацією, після спрацювання якої крадій вистрибнув через вікно і втік.

Працівники кримінальної поліції Мукачева за вказаним орієнтуванням почали пошуки чоловіка, причетного до злочину. За кілька годин мукачівця розшукали. Як з’ясували поліцейські, 34-річний чоловік пошкодив на квартирі вікно, проник всередину і намагався викрасти чуже майно. Однак після спрацювання сигналізації, він утік. Окрім того, поліцейські встановили, що чоловік причетний ще до однієї квартирної крадіжки, вчиненої на початку травня. Тоді з помешкання, де проводились ремонтні роботи, мукачівець викрав електроінструменти, які в подальшому перепродав.

Фігуранту справи, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, слідчі інкримінують крадіжку, поєднану з проникненням у житло.

Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території міста. Розслідування у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: