Вхiд на сайт
Авторизацiя

В одному із супермаркетів Ужгорода зафіксовано спалах коронавірусу, - журналіст

В одному із супермаркетів Ужгорода зафіксовано спалах коронавірусу, - журналіст

Журналіст Віталій Глагола у телеграм-каналі повідомив інформацію про спалах Covid-19 у супермаркеті "Вопак".

"Захворіли одразу 6 працівників. Примітно, що перший випадок зафіксували більше тижня тому, але розголосу спалаху коронавірусу в маркеті уникали. Персоналу заборонили розповідати про хворих колег, а тим часом супермаркет продовжує працювати.

Мені написали одразу кілька працівників супермаркету і розповіли про спалах коронавірусу серед колег. Інформацію мені анонімно підтвердили в обласному лабораторному центрі та лікарі.

Нагадаю, що після 1 випадку захворювання на COVID-19 в Іршаві одразу закрили супермаркет «Амбар», а усіх працівників протестували методом ПЛР, сам мазагин продезинфікували. В Ужгороді ж магазин продовжує обслуговувати клієнтів без перерви та тестування співробітників", - йдеться у дописі.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: