Вхiд на сайт
Авторизацiя

Винуватця смертельної ДТП на Тячівщині взято під варту

Про це інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області.

Винуватця смертельної ДТП на Тячівщині взято під варту

За доводами прокурора Тячівської місцевої прокуратури слідчим суддею взято під варту на 60 діб підозрюваного у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Можливість внесення застави ним виключена.

ДТП трапилась близько 00.30 години, 15 травня 2020 року. Наразі встановлено, що мешканець с. Бедевля, що на Тячівщині, керуючи вантажним автомобілем з причепом, завантаженим деревиною, допустив наїзд на місцевого мешканця у с. Нижня Апша та покинув місце аварії.

Від отриманих травм 37-річний чоловік помер на місці. Через деякий час правоохоронці затримали водія вантажівки.

За погодження прокурора слідчими поліції йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України.

Наразі очікуються результати необхідних експертиз, за результатами яких, буде вирішено питання щодо кінцевої кваліфікації дій водія вантажівки. Триває подальше досудове розслідування.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: