Вхiд на сайт
Авторизацiя

Не вдягайте маску на дитину до 2 років - Уляна Супрун

Уляна Супрун, колишня очільниця МОЗ, у своєму Facebook дала кілька порад про те, як захистити себе під час сімейного відпочинку на свіжому повітрі.

Не вдягайте маску на дитину до 2 років - Уляна Супрун

Серед кількох рекомендацій вона зауважила на тому, що дітям до двох років носити маску не можна – малюки можуть просто задихнутися.

"Не вдягайте маску на дитину до 2 років! Американська академія педіатрії забороняє маленьким дітям носити маски, бо це небезпечно", - написала Супрун.

І додала, що маски слід вдівати правильно: "Не потрібно спускати її нижче носа, бо це нівелює весь позитивний ефект. Одягати та знімати маску необхідно лише чистими руками. І ще одне — маска не дає індульгенцію, щоби чіпати обличчя, коли заманеться чи не мити руки".

Нагадаємо, станом на 16 травня в Україні лабораторно підтверджено 17 858 випадків COVID-19. Наразі хворими є 1269 дітей.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: