Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні представили план відновлення роботи транспорту (Інфографіка)

В Україні представили план відновлення роботи транспорту (Інфографіка)
У Міністерстві інфраструктури представили поетапний план для відновлення регулярного пасажирського сполучення.

План складається з трьох етапів, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

На першому етапі – відновити міські автоперевезення (крім маршрутних таксі) та приміські (у межах одного району), внутрішньообласні маршрути, 50% приміських поїздів, які возитимуть людей з/на роботу у години «пік», поїзди «Інтерсіті+» далекого сполучення, нічний експрес, внутрішнє сполучення.

На другому етапі планують відновити міжобласні та міжнародні автоперевезення, зокрема дозволять працювати маршруткам, усі приміські поїзди, які курсуватимуть у світлий час доби, всі пасажирські поїзди за графіком, крім сезонних.

На третьому етапі – поїзди міжнародного сполучення та за потреби — сезонні пасажирські рейси в Україні, міжнародне авіасполучення до країн, які відкрили аеропорти.

Спеціальні умови перевезення: пасажири та персонал мають бути в масках, всім вимірюватимуть температуру тіла перед поїздкою, обмеження кількості пасажирів, дезінфекція транспорту та соціальне дистанціонування.

В Україні представили план відновлення роботи транспорту (Інфографіка)

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: