Вхiд на сайт
Авторизацiя

Національний парк "Синевир" відновив роботу, але з особливими правилами для відвідувачів

Зокрема, в адміністрації планують заборонити проїзд автомобілів до озера Синевир в Закарпатській області в неділю і святкові дні.

Національний парк "Синевир" відновив роботу, але з особливими правилами для відвідувачів

Національний природний парк "Синевир" відновив роботу після двомісячного карантину 11 травня. Наразі вхід в парк доступний тільки при наявності захисної маски або респіратора. Переміщатися по парку дозволено групами не більше 3 осіб і при дотриманні дистанції не менше 1,5 м.

Проїзд автомобілів до озера Синевир в Закарпатській області в неділю і святкові дні планують заборонити.

Про це повідомляє адміністрація Національного природного парку "Синевир". Крім того, буде повністю припинено рух будь-якого транспорту до озера в шлюбний період жаб, який проходить в першій половині травня.

"Національний природний парк "Синевир" має намір заборонити рух транспорту до озера Синевир в неділю і святкові дні, тобто в період, коли найбільший потік туристів. Також є намір повністю припинити рух будь-якого транспорту до озера в шлюбний період жаб, який проходить в першій половині травня", – йдеться у зверненні адміністрації нацпарку.

У цьому сезоні ціна квитка на територію озера Синевир становить 25 гривень для дорослих і 10 гривень для школярів і студентів. Стільки ж коштують квитки при відвідуванні урочища "Чорна річка", а також реабілітаційного центру бурих ведмедів. Додатково утримується плата при в’їзді на автотранспорті:
на мотоциклі – 30 гривень;
на легковому автомобілі – 75 гривень;
на мікроавтобусі до 8 осіб – 120 гривень;
на мікроавтобусі більше 8 чоловік – 165 гривень.

Також можлива організація екскурсійного супроводу – 90 гривень для груп до 20 осіб.

УНІАН
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: