Вхiд на сайт
Авторизацiя

Президент назвав умови для виїзду заробітчан за кордон

Президент назвав умови для виїзду заробітчан за кордон
Володимир Зеленський заявив, що Україна не блокуватиме виїзд заробітчан за кордон за умови надання країною-замовником контракту на роботу хоча б на три місяці.

Про це він заявив під час робочої поїздки на Закарпаття.

“Ми нікому нічого не блокуємо… Ми пояснили, що коли у нас іде карантин, його потрібно дотримуватися. Це треба зрозуміти…

В якому випадку відпускають. Ми відпускаємо громадян на ці роботи за умови, що нам показують копію контракту з людиною на як *мінімум три місяці роботи”.

Він додав, що “коли країна, яка зв’язується з нами через дипломатичні зв’язки, бере на себе зобов’язання забезпечити наших громадян житлом, медичною страховкою — ми можемо бути впевнені, що якщо щось із нашим громадянином станеться, його не викинуть на вулицю”.

Країни, що надіслали замовлення на рейси для українських робітників: Німеччина, Італія, Фінляндія, Польща.

Довідка:

За даними Міністерства фінансів України, у 2019 році українські трудові мігранти переказали в Україну 12,9 мільярда доларів.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: