Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як приготувати хліб вдома: рецепт без дріжджів в духовці

Як приготувати хліб вдома: рецепт без дріжджів в духовці
Не має нічого смачнішого ніж власноруч випечений домашній хліб. Смачно 24 пропонує вам приготувати ароматний домашній хліб та ласувати ним з ніжним вершковим маслом. Гайда готувати!

Інгредієнти для хліба:

Білий кунжут за смаком

Вода 330 г

Закваска 100 г

Олія соняшникова 30 г

Борошно пшеничне 560 г

Мед 60 г

Сіль 1 ст. л.

Рецепт приготування
1

Щоб приготувати опару з’єднайте опару зі 100 г борошна та 100 мл фільтрованої води. Ретельно перемішайте всі інгредієнти та накрийте харчовою плівкою. Поставте опару в тепле місце на кілька годин.

2

Коли опара “підійшла” додайте в неї 230 мл теплої води, сіль та 1 ст. л соняшникової олії. За бажанням можна додати мед.

3

Розімніть масу руками та невеликими порціями додавайте просіяне борошно. Замісіть еластичне тісто та знову накрийте його харчовою плівкою і поставте в тепле місце на годину.

4

Обімніть тісто руками, сформуйте бажану форму та викладіть його на деко з пергаментом, посипте кунжутом. Поставте тісто в духовку, коли тісто трішки підросте включіть духовку на 190 градусів та випікайте тісто до готовності приблизно 40-45 хвилин.

5

Готовий хліб залиште охолонути в деко. Смачного!
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: