Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні за добу майже пів тисячі нових хворих на коронавірус, 11 померли

В Україні за добу майже пів тисячі нових хворих на коронавірус, 11 померли
В Україні за минулу добу зафіксовано 487 нових випадків захворювання на коронавірус, 11 осіб за 5 травня померли та 118 людей подолали COVID-19.

Джерело: міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу 6 травня

Пряма мова: "За минулу добу захворіло 487 осіб, з них 24 дитини та 72 медпрацівники. Було госпіталізовано 118 осіб. Зафіксовано 11 летальних випадків, більше частина з тих випадків мали супутні захворювання та входили в групу ризику. При цьому 118 пацієнтів одужали".

Деталі: Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Дніпропетровській області (90), Львівській (39), чернівецькій (37) та в місті Києві (68).

Загалом за весь час пандемії в Україні захворіли на коронавірус 13 тисяч 184 людини, з них 905 дітей та 2 тисячі 251 медпрацівник. Загалом одужало 2097 осіб, померли від коронавірусу 327 осіб.

Передісторія:

Наразі в Україні діє карантин, покликаний стримати поширення коронавірусу.

Перший етап послаблення обмежувальних заходів почнеться 11 травня. Після нього заплановані ще 4 етапи виходу країни з карантину.

Водночас Кабмін поки що на першому етапі продовжив карантин до 22 травня.

За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, скоріш за все, спираючись на дані ВООЗ, карантин знову можуть продовжити.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: