Вхiд на сайт
Авторизацiя

Оптова ціна на дизпаливо впала нижче 13 гривень

Оптова ціна на дизпаливо впала нижче 13 гривень

Оптові ціни на паливо в квітні знижувалися, реагуючи на обвал зовнішніх котирувань при відносно стабільному курсі валют.

За підсумками квітня середня ціна на дизельне паливо в дрібнооптовому сегменті впала на 23% - з 16,40 до 12,70 грн/л. Про це повідомляє Enkorr з посиланням на дані цінового моніторингу Консалтингової групи А-95.

Зазначено, що це найбільше місячне зниження дрібнооптових цін на дизпаливо з листопада 2018 року.

Так, вартість бензовозної партій в Коростені (Житомирська область) за місяць впала на 3,60 грн/л - з 15,80 до 12,20 грн/л. Спотові ціни на терміналі в Новоград-Волинському обвалилися на 3,75 грн/л - з 15,95 до 12,20 грн/л.

Ще більш істотно за минулий місяць ціни впали в портах - на 4,1 грн/л - до 11,60 грн/л. У столичному регіоні середня ціна бензовозної партій ДТ впала на 3,65 грн/л - з 16,10 до 12,45 грн/л.

Також зазначено, що Кременчуцький НПЗ Укртатнафти за місяць знизив ціни на спотові відвантаження на 2,5 грн/л - до 12,95 грн/л.

"Оптові ціни в квітні знижувалися, реагуючи на обвал зовнішніх котирувань при відносно стабільному курсі валют", - пише видання.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: