Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ціни на бензин і дизель в Україні продовжують знижуватися

Ціни на бензин і дизель в Україні продовжують знижуватися

Українські мереж автозаправних станцій продовжують знижувати ціни на бензин, дизельне пальне та автогаз. Станом на 30 квітня вартість палива впала від 44 до 51 копійки за літр. Водночас у мережах ОККО, WOG і Amic ціна на пальне залишилась старою.

Які ціни на пальне в Україні
У четвер, 30 квітня, найбільше на ринку пального подешевшав бензин А-92 та дизельне пальне, а найменше – газ, про це свідчать дані сайту "Мінфін".

Бензин А-95 преміум 23,70 гривні (здешевшав на 44 копійки);
Бензин А-95 22,17 гривні ("мінус" 50 копійок);
Бензин А-92 21,16 гривні (подешевшав на 51 копійку);
Дизельне паливо 21,62 гривні (втратило у ціні 51 копійку);
Газ авто­мобільний 8,49 гривні (здешевшав на 5 копійок).
Які ціни на пальне на ОККО, WOG і Amic

Найбільші мережі заправних станцій в Україні ОККО, WOG і Amic серйозно знизили ціни на пальне ще 28 квітня і станом на сьогодні ця ціна залишається сталою. Так, у вівторок вартість палива на перших двох мережах опустилася на 50 копійок, на Amic – на 1 гривню.

Станом на 30 квітня бензин А-92 і дизельне паливо на станціях ОККО і WOG коштує 23,99 гривні за літр, а бензин А-95 – 24,99 гривні за літр.

У мережі Amic бензин А-92 і дизпаливо продають по 21,83 гривні за літр, А-95 – по 22,83 гривні за літр.

Важливо. В Україні стрімко падає гуртова ціна на бензин і дизельне пальне. Експерти стверджують, що таких цін не було з 2014 року і варто очікувати на значне здешевшання цін на заправках.

Як змінилась ціна на паливо за квітень
У квітні 2020 року середня вартість пального в Україні впала на 2,65 гривні за літр.
Мережі ОККО, WOG і Glusco знизили ціни на всі види палива на 2 гривні за літр;
Консолідована група "Приват" знизила ціну на бензин і дизпаливо аж на 3 гривні за літр;
AMIC, SOCAR, "БРСМ-Нафта", KLO, "Паралель", UPG знизили ціну на пальне на 0,75 – 4,5 гривні;
"Авантаж 7" і Motto опустили вартість бензину на 5 гривень за літр, а на дизель – на 3,5 та 4,75 гривні за літр відповідно.

Аналітики вважають, що ціни на бензин та дизельне пальне знизилися завдяки зменшенню вартості нафти та за рахунок збільшеної пропозиції пального.

Експерти "Консалтингової групи А-95" очікують, що бензин і дизель продовжать дешевшати в роздрібному продажі. Проте, стримуватиме це падіння попиту і відповідно, роздрібних продажів через карантин в середньому на 30-40%.

Джерело

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: