Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець намагався зарізати двох неповнолітніх: стали відомі подробиці

Закарпатець намагався зарізати двох неповнолітніх: стали відомі подробиці
Слідчі Міжгірського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом ножових поранень двом неповнолітнім мешканцям села Лозянське. 34-річний чоловік, який наніс тілесні ушкодження потерпілим, затриманий

Вчора, 21 квітня, о 20:40 правоохоронці отримали повідомлення про те, що виїхавши на виклик у селі Лозянське, медики виявили двох неповнолітніх із ножовими пораненнями.

На місці події поліцейські встановили, що 17-ти та 15-річний мешканці Лозянського постраждали, перебуваючи в будинку 34-річного односельця. Між господарем та його гостями виникла раптова сварка. Під час сутички господар помешкання наніс ножові поранення в грудну клітку та стегно 17-річному односельцю та стегно і руку наймолодшому гостю.

Наразі одного із потерпілих після надання йому медичної допомоги відпустили додому, а інший мешканець Лозянського перебуває у реанімаційному відділенні Міжгірської районної лікарні.

За фактом замаху на вбивство слідчі Міжгірського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. 34-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Наразі слідчі готують клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: