Вхiд на сайт
Авторизацiя

Двох імовірних крадіїв виявили вночі патрульні Ужгорода

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Закарпатської області.

Двох імовірних крадіїв виявили вночі патрульні Ужгорода

Першого правопорушника, ймовірно, причетного до злочину патрульні виявили сьогодні на вулиці Доманинській, близько 3-ї години ночі. Даний громадянин підпадав під орієнтування про крадіжку, скоєну кілька днів тому. За попередньою інформацією, чоловік заволодів чужим гаманцем із грошовими коштами, банківськими картками та документами, та поїхав на автомобілі у невідомому напрямку.

У другому випадку, патрульні отримали виклик про проникнення до житла на вулиці Минайській в Ужгороді. Сталося це близько 4-ї години ночі. Прибувши за адресою, поліцейські зустріли заявника, який повідомив їм, що невідома особа проникла до підвального приміщення будинку, де порпалась у речах. Пропатрулювавши прилеглу територію, дану особу виявили на вулиці Залізничній. У нього виявили рюкзак з речима, які було, ймовірно, викрадено з даного підвального приміщення.

У обидвох випадках справу передали слідчим, оскільки у діях осіб вбачаються ознаки криміналу.

Двох імовірних крадіїв виявили вночі патрульні Ужгорода
Двох імовірних крадіїв виявили вночі патрульні Ужгорода

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: