Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Ужгородщині спіймали серійного крадія

На Ужгородщині спіймали серійного крадія
Слідчі Ужгородського районного відділення поліції відкрили кримінальні провадження за фактами крадіжок електроінструментів на території сіл Розівка та Сторожниця. Речові докази вилучено та буде повернуто потерпілим

Впродовж кількох днів працівники сектору кримінальної поліції та слідчі Ужгородського районного відділення поліції встановили особу підозрюваного у серії крадіжок.

Як встановили правоохоронці, 28-річний ужгородець викрадав електроінструменти із нежилих приміщень. В одному з випадків у селі Сторожниця, аби потрапити всередину котеджу, чоловік вирізав частину даху, пошкодив вікно, вхідні двері та виніс із приміщення електротехніку. Ще 7 одиниць електроінструментів ужгородець виніс із зачиненого ангару на птахофермі, що в селі Концово. Крім того, аналогічну крадіжку чоловік скоїв у новобудові в цьому ж селі.

За фактами злочинів слідчі Ужгородського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Частину речових доказів правоохоронці вилучили. Також поліцейські перевіряють причетність фігуранта справи до інших подібних злочинів, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Ужгородщині спіймали серійного крадія
На Ужгородщині спіймали серійного крадія

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: