Вхiд на сайт
Авторизацiя

У п'ятницю Україну покропить дощик, вночі заморозки

У п'ятницю Україну покропить дощик, вночі заморозки
Найближчої доби погоду в більшості областей України визначатиме малоактивний атмосферний фронт, місцями пройдуть невеликі дощі.

Вночі в північній частині, вдень у північних, центральних і східних областях місцями невеликий дощ, на решті території без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с.

10 квітня температура вночі 4-9° тепла, в східних областях 1-4° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-5°; вдень в західних і північних областях 9-14° тепла, на решті території 15-20°, на півдні Одеської області до 23°; у високогір'ї Карпат вночі та вдень 1-6° тепла.

У Києві в п'ятницю - місцями невеликий дощ; температура вночі 6-8° тепла, вдень 11-13°.

11 квітня в Україні буде без опадів, лише в східних та Запорізькій областях вночі невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла, в північних західних і центральних областях на поверхні грунту заморозки 0-5; вдень 9-14° тепла, на північному сході країни 6-11°.

У Києві в суботу без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6 тепла, на грунті заморозки 0-3; вдень 11-13° тепла.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: