Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті засуджено ужгородця, що торгував тротилом

Суд призначив чоловіку покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробуванням строком на два роки, - повідомили в Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській області.

На Закарпатті засуджено ужгородця, що торгував тротилом

За матеріалами Служби безпеки України за торгівлю вибухівкою та військовими засобами ураження засуджено жителя Ужгорода.

На початку 2019 року правоохоронці затримали чоловіка в обласному центрі під час спроби збуту шести тротилових шашок загальною вагою 1,2 кілограми та електричного детонатора. За місцем проживання зловмисника та в облаштованому ним у одній із закинутих будівель міста схроні було виявлено підготовлені до продажу набої різного калібру, гранату Ф-1 та реактивний протитанковий гранатомет.

Ужгородський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) Кримінального Кодексу України і призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробуванням строком на два роки.
Вирок набув законної сили.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: