Вхiд на сайт
Авторизацiя

Неповнолiтнiй закарпатець сяде за грати на 9 рокiв: суд визнав вирок законним

Неповнолiтнiй закарпатець сяде за грати на 9 рокiв: суд визнав вирок законним

За участі прокурора Тячівської місцевої прокуратури Львівським апеляційним судом залишено без змін вирок суду першої інстанції щодо мешканця смт. Солотвино Тячівського району, якого засуджено до 9 років позбавлення волі.

Про це iдеться на сайтi прокуратури Закарпатської області.

Викрили 16-річного мешканця смт.Солотвино, Тячівського району відразу після вчинення злочину. Проте неповнолітній юнак, намагаючись уникнути відповідальності за скоєне, втік до Російської Федерації де переховувався 9 років, однак був затриманий та екстрадований до України у 2016 р.

У вересні 2018 р. Тячівським районним судом закарпатця визнано винним у вчиненні насильницького статевого злочину відносно малолітньої особи (ч.3 ст.153 КК України) та засуджено до дев’яти років позбавлення волі.

Своєї вини він не визнав. У апеляційній скарзі засуджений просив скасувати вирок та закрити кримінальне провадження за відсутністю у його діях складу злочину.

Проте, врахувавши усі надані сторонами докази, Львівським апеляційним судом підтверджено законність вироку суду Тячівського районного суду та залишено його без змін.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: