Вхiд на сайт
Авторизацiя

Позбавлений прав водій знову попався полісменам напідпитку за кермом

Позбавлений прав водій знову попався полісменам напідпитку за кермом
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували факти керування транспортними засобами в стані алкогольного спяніння на Виноградівщині й в Тячеві. Ще трьох правопорушників виявили працівники облуправління патрульної поліції

У селі Підвиноградів ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Виноградова зупинили за незрозуміле маневрування автомобіль марки ВАЗ-21011, яким керував нетверезий житель села Пушкіно Виноградівського району. Цей чоловік уже позбавлений судом права керування. Тепер він відмовився проходити медосвідування, про що поліцейські склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

У місті Тячів вночі поліцейські зупинили для перевірки автомобіль марки ВАЗ-2107, який рухався з увімкненими аварійними габаритами. За кермом перебував місцевий житель, який не мав документа на право керування та був у стані алкогольного спяніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,06 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного спяніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (керування в стані алкогольного спяніння) буде направлено в суд для прийняття відповідного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: